95 borgmestre er på plads – se dem her

Konstitueringen er afsluttet i 95 kommuner. Se resultatet af konstitueringerne her. De Konservative har nu 12 borgmesterposter mod 8 efter valget i 2017.
Partistifter og byrådskandidat Bo Berger ønsker et opgør med beskæftigelsesindsatsen.

KV21: Nyt parti i Favrskov tager et opgør med beskæftigelsespolitikken

I Favrskov Kommune forsøger det nye parti Samlingspartiet Favrskov at blive valgt ind i byrådet. De ønsker blandt andet en helt anden beskæftigelsespolitik i kommunen. Vi har talt med medstifter og byrådskandidat Bo Berger om partiets politik.
De Konservative er klar til at tage borgmesterposten fra Venstre på Københavns Rådhus, siger medlem af beskæftigelses- og integrationsudvalget Helle Bonnerup.

Konservative går efter Venstres borgmesterpost i København

Hovedstadens konservative drømmer om en borgmesterpost. Det kan ske, hvis de Konservative i København får flere stemmer end Venstre, hvilket en ny måling peger på. Det kan betyde, at beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard må vige pladsen.
Cecilia Lonning-Skovgaard (V) kan ikke regne sig sikker på at fortsætte som borgmester efter 16. november.

Sådan kan København få ny beskæftigelsesborgmester

Venstres Cecilia Lonning-Skovgaard blev efter sidste kommunalvalg beskæftigelses- og integrationsborgmester på et afbud. Ved dette valg er der endnu større usikkerhed for Venstres borgmesterpost.
Rådmand for Beskæftigelses- og socialforvaltningen Brian Dybro (SF) beskyldes for at ignorere forskning.

KV21: Beskæftigelse er på dagsordenen i Odense Kommune

Virker sanktioner eller ej? Det spørgsmål har fået gang i beskæftigelsesdebatten i Odense Kommune, hvor særligt SF og de Konservative er uenige.
Kristian Würtz forlader politik efter nytår, da han har fået job som direktør for Brabrand Boligforening.

Aarhusiansk rådmand stopper i politik

Rådmand for Sociale forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, Kristian Würtz (S), har midt i valgkampen meddelt, at han stopper i politik til nytår. Han skal i stedet være direktør for Brabrand Boligforening.

Kan du spå om kommunerne i 2021?

NYTÅRSQUIZ - Hvor mange borgmesterposter erobres af kvinder ved KV21? Kommer ansatte i kommunerne til at strejke? Hvor mange kommuner får lavet en klimahandlingsplan? Kom med dine bud i NB-Kommunes nytårsquiz om det kommunale Danmark i 2021.