Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard indskærpede i Lippert på TV2 News onsdag, at jobcentrenes førsteprioritet er at formidle job. Især til jobparate kontanthjælpsmodtagere.

Hummelgaard retter hård kritik mod jobcentrene i tv-program

Jobcentrene skal rette hele deres fokus ind på at få ledige i arbejde. Det var et af beskæftigelsesministerens budskaber i et program på TV2 News onsdag. "Ikke godt nok," sagde han flere gange om jobcentrenes indsats.
(Arkiv) Regeringen vil gennem lovgivning gøre det nemmere for fagbevægelsen at øge medlemstallet, siger beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard til Mandag Morgen. Jobcentrene har allerede mærket den tendens, skriver NB-Beskæftigelses redaktør i sin analyse.

Analyse: God grund til bekymring i de kommunale jobcentre

Mere og mere peger på, at S-regeringen vil flytte flere opgaver fra jobcentrene til a-kasserne. Læs Helle Schøler Kjærs analyse af nogle af de politiske udsigter på beskæftigelsesområdet.
(Arkiv) Peter Hummelgaard blev far for anden gang ved årsskiftet og forventes at gå på barsel til oktober. Der ventes intense forhandlinger på beskæftigelsesområdet inden da.

Peter Hummelgaard skal på barselsorlov

Mens beskæftigelses- og ligestillingsministeren skal i gang med besværlige forhandlinger om barselsorlov for mænd, ventes han selv at tage barselsorlov i efteråret. Formentlig lige efter Folketingets åbning. Det kan få betydning for timingen af forhandlinger på beskæftigelsesområdet.