Kasper Rasmussen

  40-årige Signe Færch er ny forkvinde for Dansk Socialrådgiverforening.

  Socialrådgivernes nye frontkvinde: Milliardbesparelser udtryk for manglende forståelse for socialråd...

  Som ny forkvinde for landets socialrådgivere har 40-årige Signe Færch straks kastet sig ind i debatten om jobcentrene. Tiden er ikke til besparelser, mener hun. Tværtimod.
  De Radikale tager nu forslaget med til regeringsforhandlingerne.

  Radikale vil stemme blankt til lovforslag om at forlænge børnetilskuddet

  Står det til De Radikale, så bør det midlertidige børnetilskud forlænges til næste år. Alligevel vil partiet hverken stemme for eller imod ifølge politisk leder Martin Lidegaard.

  Gladsaxe indtager igen dukseplads for benchmark

  Nye tal for benchmarking viser, at Gladsaxe fortsat topper Beskæftigelsesministeriets rangliste over, hvor gode de er til at få borgerne væk fra offentlig forsørgelse.

  Danmarks tre største byer vil forkorte udskældte ressourceforløb fra tre til to år

  Landets tre største byer vil give borgere i ressourceforløb en hurtigere vished om fremtiden. Grænsen for, hvor længe et ressourceforløb må strække sig over, skal sættes ned fra tre år til to år.
  Efter en sølle forfatning i 1980'erne leverer den danske beskæftigelsesindsats nu konsistent lav ledighed, høj beskæftigelse og stor omstillingsparathed. I en ny artikel i Journal of Economic Perspectives giver økonomiprofessor og tidligere overvismand Michael Svarer sit bud på de væsentligste årsager til denne udvikling.

  Mens jobcentrene kritiseres herhjemme, modtager de international anerkendelse

  I Danmark har jobcentrene modtaget heftig kritik i den offentlige debat. Men i udlandet anerkendes den danske beskæftigelsesindsat i høj grad, fortæller tidligere økonomisk overvismand Michael Svarer. Han er for nylig blevet kontaktet af medier fra både USA og Japan.
  FOAs forbundsformand Mona Striib er dybt bekymret over, at det midlertidige børnetilskud står til at forsvinde i 2023.

  Fagforeninger vil have Socialdemokratiet til at forlænge hjælp til fattige børn

  Det midlertidige børnetilskud står til at forsvinde i 2023, medmindre Folketinget vedtager en forlængelse. Før lovbehandling lægger en række organisationer pres på Mette Frederiksen med et åbent brev.
  Ledigheden kommer til at stige betragteligt næste år, forudser OECD. (Arkivfoto).

  Prognose: Ledigheden i Danmark vil stige markant næste år

  Organisationen OECD forudser, at ledigheden i Danmark vil stige til 5,7 procent næste år, viser prognose.
  Stigningen i beskæftigelsen fortsætter altså med at sige til nye rekorder, mens ledigheden omvendt er dykket til det laveste niveau siden finanskrisen.

  Trods historisk inflation: Beskæftigelsen sætter igen rekord

  Beskæftigelsen sætter igen rekord trods høj inflation. Næsten tre millioner danskere var beskæftigede i september, viser nye tal.
  Sanela Ljeskovica er ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Odder Kommune

  Odder Kommune ansætter ny direktør til beskæftigelsesindsatsen

  Sanela Ljeskovica er ny direktør for Social, Sundhed og Beskæftigelse i Odder Kommune. Siden 2019 har hun været fagchef i Fredericia Kommune.
  Et nyt samarbejde mellem Væksthusets Forskningscenter, Københavns Erhvervshus og virksomheden Tricked Esport, slog torsdag dørene op til et særpræget rekrutteringsevent.

  Nyt samarbejde: E-sport skal motivere unge til job og uddannelse

  Et nyt samarbejde slog torsdag dørene op til et særpræget rekrutteringsevent. Gaming skal bringe jobparate og virksomheder tættere. Væksthusets Forskningscenter har sat fokus på, hvordan computerspil kan øge unges job- og uddannelsesmuligheder.

  Karina Sørensen er ny talsperson for landets jobkonsulenter

  Som HK Kommunals nye talsperson på beskæftigelsesområdet skal Karina Sørensen være bindeleddet mellem de ansatte i jobcentrene og de politisk valgte i fagforeningerne.

  Ny analyse: Ældre klarer sig bedre på arbejdsmarkedet end tidligere

  Ældre bliver længere på arbejdsmarkedet end tidligere, og de klarer sig bedre end tidligere generationer. Det fremgår af en ny analyse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed.