Sygemeldte borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) slipper med en løftet pegefinger i skandalesag om reklamefilm.

Aalborg-borgmester skal fremover orientere Økonomiudvalg om markedsføring

En skandale med en reklamefilm i Aalborg får nu konsekvenser for borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S). Fremadrettet skal han sørge for at orientere Økonomiudvalget, hvis der skal bruges penge på markedsføring og erhvervssamarbejde.
Manglen på pædagoger i daginstitutionerne får kommuner til at tænke kreativt og lokke flere til med kontante bonusser.

Borgmestre kritiserer kommuners lønbonus til pædagoger

I både København og Lyngby-Taarbæk vil man give 15.000 kroner til nyuddannede pædagoger. Det kritiserer flere borgmestre nu med opbakning fra kommunalforsker.
Mattias Tesfaye (S) understregede på KL's Integrationstræf mandag, at det er vigtigt, at nytilkomne udlændinge lærer dansk, - selvom regeringen foreslår at skære på danskundervisning. Han er både udlændinge- og integrationsminister og vikarierende beskæftigelses- og ligestillingsminister, så derfor deltog Tesfaye på en skræm fra ministeriet.

Hvad mener Mattias Tesfaye egentlig?

Mandag sagde Mattias Tesfaye to forskellige ting. Mens han i Information bekræftede, at regeringen vil skære i nytilkomne udlændinges ret til at lære dansk, sagde han samme dag andetsteds, at nytilkomnes mulighed for at tage danskundervisning 'vil være det samme, som det er i dag.'