Ledige

  Færre ledige kan udløse store gevinster og tab i kommunerne

  Mens Rødovre og Skive kan vinde omkring 500 kr. pr. borger, så står en række yderkommuner til store tab på grund af faldende ledighed.
  Aldrig har der været så få jobparate, som der er nu.

  Historisk få jobparate

  Vi har aldrig haft så få jobparate ydelsesmodtagere som nu. Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik er antallet faldet til kun 16,6 tusinde personer i september måned.
  Hoteller og restauranter var de brancher, som havde størst fremgang i beskæftigelsen i juli.

  7.000 flere i job giver rekordhøj beskæftigelse

  Stigningen i beskæftigelsen gik et gear ned i juli. 51.000 flere er i job sammenlignet med før corona.
  (Arkiv) Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) inviterer KL til trepartsforhandlinger for at sikre et godt match mellem ledige og virksomhedernes behov.

  KL inviteret med til trepartsforhandlinger om mangel på arbejdskraft

  Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard vil sikre 'et hurtigt og effektivt match mellem ledige og virksomhedernes behov.' Det skal jobcentrene klare, og derfor er KL inviteret til møde med ministeren og arbejdsmarkedets parter om mangel på arbejdskraft i denne uge.
  (Arkiv) De politiske ledigere for Radikale og Konservative, Sofie Carsten Nielsen og Søren Pape Poulsen, vil skære på beskæftigelsesindsatsen for at skabe et større arbejdsudbud.

  Radikale og Konservative vil skære yderligere på jobcentrene

  Initiativer til at skaffe mere arbejdskraft skal finansieres af 'beskæftigelsessystemet og den offentlige administration,' foreslår Søren Pape Poulsen og Sofie Carsten Nielsen.