Digitalisering

  Tre vigtige forudsætninger for Schultz’ milliardbesparelse

  Der er tre vigtige forudsætninger for, at Schultz milliardbesparelse kan lykkes. NB-Beskæftigelse har bedt administrerende direktør Simon Svarrer forholde sig til dem.
  Især jobparate kontanthjælpsmodtagere og forsikrede ledige har glæde af de nye digitale tilbud, siger teamleder i på jobcentret i Rødovre, Anna Sveistrup Rasmussen.

  KL: To ud af tre jobcentre tilbyder digitale forløb til ledige

  Ledige kan i de fleste kommuner tage jobsøgningskurser og få vejledning digitalt, viser en rundspørge, KL's magasin Momentum har lavet.
  (Arkiv) Fra onsdag kan medarbejdere i jobcentre vest for Storebælt igen komme på arbejde. Hovedstaden og Sjælland på vente på samme besked.

  KL: Jobcentre vest for Storebælt åbner onsdag

  Jobcentre og borgerservice er blandt de offentlige arbejdspladser, der åbner i tre regioner i vest for Storebælt den 27. maj. Københavns beskæftigelsesborgmester kalder det "dybt uretfærdigt," at Hovedstaden og Sjælland er ikke med.
  Digitale samtaler er ikke blot form. De kan bruges til at skabe mening i samtalerne for borgerne, lyder det fra arbejdsmarkedscheferne Lone Lollesgaard, Vesthimmerland, og Jannie Knudsen, Jammerbugt Kommune.

  Frikommuneforsøg gav forspring i coronakrise

  Sagsbehandlere i Vesthimmerland og Jammerbugt kommuner har i flere år holdt samtaler med arbejdsløse uden at mødes fysisk. Det var en stor fordel, da coronakrisen ramte, fortæller de to arbejdsmarkedschefer.