Cecilia Lonning-Skovgaard (V), tidl. beskæftigelses- og integrationsborgmester, København

  På et hængende hår blev Venstres Cecilia Lonning-Skovgaard genvalgt til borgmester i København. Nu er hun i strid modvind internt.

  Kritik: Borgmester snigløber egne embedsfolk

  Borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) har hyret eksterne advokater for at gå egne embedsmænd i bedene i Københavns Kommune. Flere eksperter vurderer, at hun er gået over stregen.
  (Arkiv) Venstres Cecilia Lonning-Skovgaard blev genvalgt som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune i november. Nu fortæller medarbejdere i forvaltningen om utryghed ved hendes ledelsesstil.

  Kilder: Sådan bedriver beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard ledelse

  Da Berlingske i oktober 2021 udkom med en kritik af jobcentrene i København, tog forvaltningen hurtigt afstand fra historien. Men få timer senere fjernede borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard en fagdirektør fra sit område. Historien er et eksempel på borgmesterens dårlige ledelsesstil, lyder det fra flere kilder.

  Cecilia Lonning-Skovgaard afviser konkret kritik af ledelsesstil

  Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard kan ikke kende den kritik, som flere kilder i forvaltningen rejser af hendes ledelsesstil i NB-Beskæftigelse tirsdag. Hun skyder tilbage på den tidligere forvaltning i sager, som Berlingske rejste sidste år.

  Formand for HK Kommunal: Borgmester har en ‘besynderlig’ ledelsesstil

  2000 medarbejdere under beskæftigelsesforvaltningen i København er 'oprørte' og 'bekymrede' over deres borgmesters 'besynderlige' form for ledelse. Det fortæller formanden for HK Kommunal Hovedstaden.
  To fyringer af topchefer får nu medarbejderne til at vende sig mod beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) i København.

  2000 ansatte gør oprør mod borgmesters ledelsesstil

  2000 ansatte i beskæftigelsesforvaltningen i København har fået nok af den måde, som borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) leder forvaltningen på. 'Beskæftigelsesborgmesteren fortsætter en dybt problematisk politisk ledelsesstil,' skriver de ansatte i et åbent brev. Venstre-topprofilen tager til genmæle.
  Et internt dokument fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen slår fast, at de manglende henvisninger i Københavns Kommune er Cecilia Lonning-Skovgaards ansvar.

  Efter kontroversiel manøvre: Pilen peger på Lonning-Skovgaard

  Internt dokument fra Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen fastslår, at det er den genvalgte beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard, der har ansvaret for de få henvisninger af ledige i Københavns Kommune.
  Cecilia Lonning-Skovgaard er klar til at tage en tur mere i borgmesterstolen.

  Four More Years: Lonning-Skovgaard fortsætter som borgmester

  Cecilia Lonning-Skovgaard fortsætter som beskæftigelses- og integrationsborgmester. Også i Odense sætter Venstre sig på beskæftigelsesområdet.
  De Konservative er klar til at tage borgmesterposten fra Venstre på Københavns Rådhus, siger medlem af beskæftigelses- og integrationsudvalget Helle Bonnerup.

  Konservative går efter Venstres borgmesterpost i København

  Hovedstadens konservative drømmer om en borgmesterpost. Det kan ske, hvis de Konservative i København får flere stemmer end Venstre, hvilket en ny måling peger på. Det kan betyde, at beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard må vige pladsen.
  (Arkiv) Faglige organisationer rejser politisk og juridisk sag mod beskæftigelsesborgmester i København for brud på forvaltnings- og ansættelsesretlige regler.

  Direktør frataget ansvarsområde: Politisk og juridisk efterspil i gang

  HK og DJØF har bedt økonomiudvalget i Københavns Kommune om at tage afstand fra borgmesters hurtige beslutning om at fratage en fagdirektør sit ansvarsområde. Forvaltnings- og ansættelsesretlige regler er brudt, mener de.

  Midt i valgkampen: Utryghed blandt chefer i Københavns jobcentre

  Både chefer og medarbejdere i Københavns jobcentre har henvendt sig til deres faglige organisationer, efter at fagdirektør fik frataget sit ansvarsområde i jobcentret.
  Beskæftigelses- og integrationsborgmester i København vil lave proceduren om, når store virksomheder efterspørger arbejdskraft. Samtidig kræver hun en redegørelse efter en historie med et stort rengøringsselskab, der ikke kunne få den ønskede arbejdskraft fra jobcentret.

  Borgmester kræver redegørelse fra Københavns jobcenter

  Beskæftigelses- og integrationsborgmester i København, Cecilia Lonning-Skovgaard, vil have en redegørelse fra jobcentret om en sag med et rengøringsfirma, der ville have hjælp til at finde 450 medarbejdere, men endte med at tage to.
  Københavns Kommune har over to et halvt år fået 240 ledige over 30 år til at uddanne sig som social- og sundhedsmedarbejdere med bedre økonomi end på SU og elevløn. Beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard er begejstret for resultatet.

  Modne københavnere skifter spor til at pleje mennesker

  I Københavns Kommune bliver ledige over 30 år tilbudt at uddanne sig til SOSU-hjælper eller SOSU-assistent under særligt attraktive vilkår. Over 240 ledige med forskellige baggrunde har indtil nu takket ja, skriver Københavns beskæftigelses- og integrationsforvaltning i en pressemeddelelse.