Ældrepleje

  Efterspørgslen på at blive testet falder, og det rejser spørgsmålet, hvad skal vi så bruge alle de mange podere til? - Her et testcenter med kviktest drevet af Copenhagen Medical

  Fald i covid-test kan forbedre ældreplejens muligheder for ferieafløsere

  De 19.000 podere, der indtil nu har taget millioner af test, skal snart til at søge andet arbejde. Det kan måske redde sommer-vikardækningen i ældreplejen.
  Udvalgsformand Anne Kirstine Bøge Petersen (SF) - til venstre - og formand for Social- og sundhedssektor ved FOA Holstebro, Tanja Nielsen, synes det giver god mening at lokke unge med større indkomst.

  Kommune vil give unge mere i løn som sosu-elever

  Kommune vil nu give alle unge med mod på en social- og sundhedsuddannelse fuld elevløn, selv om de formelt set ikke har krav på det. 'Det er nødvendigt, fordi vi ikke kan fylde vores elevpladser op,' siger udvalgsformand.
  Borgmester Karsten Søndergaard (V) i Egedal Kommune lover job til ledige, der tager en sosu-uddannelse, efter de er belevet ledige under coronakrisen. (Arkiv)

  Kommune garanterer sosu-job til coronaledige

  Tag sosu-uddannelsen, så har vi et job til dig bagefter. Den garanti giver nordsjællandske Egedal Kommune til de borgere, der er blevet ledige under coronakrisen.