Bryder landsdækkende tendens: Kommuner fastholder sagsbehandlere med særlig strategi

Del artiklen:
På Frederiksberg har man i flere år arbejdet for at udvikle en mere helhedsorienteret indsats og ifølge jobcenterchef Anja Krogh Svane er det en af årsagerne til, at arbejdsmarkedsafdelingen kan holde på sagsbehandlerne i knap syv år i gennemsnit.
På Frederiksberg har man i flere år arbejdet for at udvikle en mere helhedsorienteret indsats og ifølge jobcenterchef Anja Krogh Svane er det en af årsagerne til, at arbejdsmarkedsafdelingen kan holde på sagsbehandlerne i knap syv år i gennemsnit. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Arbejdsmiljøet er så presset, at mange sagsbehandlere forlader faget efter et års ansættelse. På Frederiksberg og i Odense er det anderledes. Her bliver sagsbehandlerne i knap syv og otte år i gennemsnit. Det skyldes ifølge kommunerne særlige strategier.

Af Kasper Rasmussen, kasper@nb-medier.dk