På Jobcenter Aalborg har de udviklet et fælles sprog – det har hjulpet flere unge i arbejde

Del artiklen:
Afdelingsleder i Uddannelseshuset Sisse Skov Møller, som er en del af Jobcenter Aalborg, har de sidste to år samarbejdet med Væksthuset om at styrke beskæftigelsesfagligheden. Hun er ikke i tvivl om, at det har styrket indsatsen med at hjælpe aktivitetsparate unge i arbejde eller uddannelse.
Afdelingsleder i Uddannelseshuset Sisse Skov Møller, som er en del af Jobcenter Aalborg, har de sidste to år samarbejdet med Væksthuset om at styrke beskæftigelsesfagligheden. Hun er ikke i tvivl om, at det har styrket indsatsen med at hjælpe aktivitetsparate unge i arbejde eller uddannelse.

Aalborg Jobcenter indledte for to år siden et samarbejde med Væksthuset, som både har givet dem et nyt fælles sprog, ligesom det har hjulpet flere unge i job eller uddannelse. Nu er samarbejdet blevet forlænget.

Af Kasper Rasmussen, kasper@nb-medier.dk