HK og Dansk Socialrådgiverforening har øget fokus på støtte til medlemmer på jobcentre efter hårdt år

Del artiklen:
Sidste års hårde retorik mod jobcentrene kan ikke undgå at påvirke sagsbehandlerne. Derfor har både Lene Roed, formand for HK Kommunal og Signe Færch, formand for Dansk Socialrådgiverforening øget fokus på arbejdsmiljøet i landets jobcentre.
Sidste års hårde retorik mod jobcentrene kan ikke undgå at påvirke sagsbehandlerne. Derfor har både Lene Roed, formand for HK Kommunal og Signe Færch, formand for Dansk Socialrådgiverforening øget fokus på arbejdsmiljøet i landets jobcentre. - Foto: Pressebilleder.

Både hos HK Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening har man øget fokus på at motivere medlemmerne i landets jobcentre. Det skyldes et vanskeligt år med hård kritik fra politikerne, som har slidt på mange sagsbehandlere.