‘Hvornår har vi prøvet nok?’

Del artiklen:
(Arkiv) Merete Andersen-Nielsen og Jytte Quist bruger hver dag deres tro på, at borgere i ressourceforløb kan komme i nogle timers arbejde. Det lykkes ofte, men det er ligeså vigtigt for dem at stoppe praktikker, når der ikke er udsigt til bare få timers lønnet arbejde.
(Arkiv) Merete Andersen-Nielsen og Jytte Quist bruger hver dag deres tro på, at borgere i ressourceforløb kan komme i nogle timers arbejde. Det lykkes ofte, men det er ligeså vigtigt for dem at stoppe praktikker, når der ikke er udsigt til bare få timers lønnet arbejde. - Foto: Frederiksberg Kommune

Podcast: Kom med ind i situationer, hvor en jobformidler og en koordinerende sagsbehandler sammen med en borger erkender, at der ikke er udsigt til bare få timer på det ordinære arbejdsmarked. Hvornår troen på jobchancen bliver for meget for udsatte i ressourceforløb.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk