Professor i socialret sår tvivl om Ankestyrelses afgørelse for fleksjobbere

Del artiklen:
(Arkiv) Ankestyrelsens afgørelse om, at en kommune kan trække borger for en bonus i fleksydelse tager ikke stilling til det væsentlige, skriver professor i socialret John Klausen til NB-Beskæftigelse.
(Arkiv) Ankestyrelsens afgørelse om, at en kommune kan trække borger for en bonus i fleksydelse tager ikke stilling til det væsentlige, skriver professor i socialret John Klausen til NB-Beskæftigelse. - Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Ankestyrelsen har tiltrådt Billund Kommunes afgørelse om at modregne i den offentlige ydelse, når en gruppe fleksjobbere får bonus af en virksomhed. Men styrelsen tager ikke højde for det mest afgørende, lyder det fra ekspert.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk