Det blev igen et nej til regeringens forslag om 37 timers arbejdspligt

Del artiklen:
(Arkiv) En spændt beskæftigelsesminister med den tidligere udlændinge- og integrationsministeren i hælene på vej til pressemøde om 37 timers arbejdspligt til indvandrere i september 2021. Siden da er det ikke lykkedes Peter Hummelgaard at få forslaget vedtaget.
(Arkiv) En spændt beskæftigelsesminister med den tidligere udlændinge- og integrationsministeren i hælene på vej til pressemøde om 37 timers arbejdspligt til indvandrere i september 2021. Siden da er det ikke lykkedes Peter Hummelgaard at få forslaget vedtaget. - Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Enhedslisten afviste i forhandlingerne om kontanthjælpsydelser at erstatte 225-timersreglen med 37 timers aktiveringspligt til indvandrere. Regeringen har heller ikke muligheder for en aftale til højre i salen, da blå blok afviste forslaget i januar.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk