Jobcenterchef: Oplys sagerne før samråd, eventuelt gennem Ombudsmanden

Del artiklen:
En 31-årig kræftsyg mand, der kom i klemme i beskæftigelsessystemet, var nytilflytter i Faxe Kommune, hvor jobcentret beskyldes for at have forfulgt ham og snydt ham for førtidspension. Jobcenterchef Vibeke Dyhr ville gerne have haft sagen fuldt oplyst, inden den endte i samråd i Folketinget.
En 31-årig kræftsyg mand, der kom i klemme i beskæftigelsessystemet, var nytilflytter i Faxe Kommune, hvor jobcentret beskyldes for at have forfulgt ham og snydt ham for førtidspension. Jobcenterchef Vibeke Dyhr ville gerne have haft sagen fuldt oplyst, inden den endte i samråd i Folketinget. - Foto: Faxe Kommune

En sag fra Faxe Kommune var omdrejningspunkt for et samråd i Folketinget i april, efter at Ekstra Bladet havde skrevet om den. Jobcenterchef Vibeke Dyhr opfordrer nu til, at enkeltsager sendes forbi en ombudsmand først, så også kommunernes version kan blive belyst.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk