Ukrainere med arbejde kan få bankkonto uden opholdstilladelse

Del artiklen:
Det bliver nu nemmere at få et CPR-nummer for ukrainske flygtninge. Så snart de har fået et arbejde og søgt om opholdstilladelse, kan de få et administrativt personnummer via SKAT. Der kan dog også være nogle ugers ventetid.
Det bliver nu nemmere at få et CPR-nummer for ukrainske flygtninge. Så snart de har fået et arbejde og søgt om opholdstilladelse, kan de få et administrativt personnummer via SKAT. Der kan dog også være nogle ugers ventetid. - Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix (arkiv)

Ukrainske flygtninge kan nu få et CPR-nummer, så snart de får et arbejde og søger om opholdstilladelse. Men kommunernes problem med at udbetale penge til mad og andre fornødenheder er ikke løst.

Af Christina Yoon, Journalist, christina@nb-medier.dk