Fem kommuner i risiko for at skulle betale tilskud tilbage for borgerrådgiver

Del artiklen:
(Arkiv) Fem kommuner ser ud til at skulle tilbagebetale et tilskud til en borgerrådgiver, fordi de ikke har sikret funktionens uafhængighed ved at skrive den ind i kommunens styrelsesvedtægt. Det oplyser indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek i et svar til Folketinget.
(Arkiv) Fem kommuner ser ud til at skulle tilbagebetale et tilskud til en borgerrådgiver, fordi de ikke har sikret funktionens uafhængighed ved at skrive den ind i kommunens styrelsesvedtægt. Det oplyser indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek i et svar til Folketinget. - Foto: Asger Ladefoged/Ritzau Scanpix

Flere kommuner ansætter i disse måneder borgerrådgivere med tilskud fra Indenrigs- og Boligministeriet. Men fem kommuner kan komme til at betale tilskuddet tilbage, fordi de ikke har sikret borgerrådgiverens uafhængighed.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk