Stormøde om ukrainere i job

Del artiklen:
(Arkiv) Mandag skal ministrene igen mødes; denne gang til stormøde med 150 deltagere, der skal være med til at udvikle metoder til at få ukrainere hurtigt i job, skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse. I mødet deltager blandt andre udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), social- og ældreminister Astrid Krag (S), beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) og miljø- og fødevareminister Flemming Prehn.
(Arkiv) Mandag skal ministrene igen mødes; denne gang til stormøde med 150 deltagere, der skal være med til at udvikle metoder til at få ukrainere hurtigt i job, skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse. I mødet deltager blandt andre udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S), børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S), social- og ældreminister Astrid Krag (S), beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) og miljø- og fødevareminister Flemming Prehn. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Mandag mødes regeringen med arbejdsmarkedets parter, virksomheder, organisationer og andre interessenter på et stormøde for at udveksle idéer og erfaringer for på bedst mulige måde at hjælpe fordrevne ukrainere i arbejde, skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

Af pressemeddelelse,