KL forhandler særlov med ministre og arbejdsmarkedsparter

Del artiklen:
Politikerne og virksomheder vil gerne have de ukrainske flygtninge i arbejde så hurtigt som muligt. Men leder af job- og virksomhedsservice i Helsingør, Lars Trap Olsen opfordrer til at få lidt ro på.
Politikerne og virksomheder vil gerne have de ukrainske flygtninge i arbejde så hurtigt som muligt. Men leder af job- og virksomhedsservice i Helsingør, Lars Trap Olsen opfordrer til at få lidt ro på. "I de nærmeste par uger skal de først have mad og tag over hovedet," siger han.

I dag tirsdag forhandler KL om en særlov for ukrainske flygtninge sammen med to ministre og arbejdsmarkedets parter. Der er især fokus på at få ukrainerne i arbejde så hurtigt som muligt. En jobcenterchef opfordrer dog til at få lidt ro på.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk