Alle Folketingets partier vil afskaffe modregning i pension for ægtefæller

Del artiklen:
(Arkiv) Det er en vanvittig situation, Enhedslisten og Alternativet er kommet i, siger Torsten Gejl. De to partier har kæmpet længe for at få fjernet modregning i pensioner for ægtefælleindkomst, men kommer nu ikke til at stemme for forslaget i Folketinget.
(Arkiv) Det er en vanvittig situation, Enhedslisten og Alternativet er kommet i, siger Torsten Gejl. De to partier har kæmpet længe for at få fjernet modregning i pensioner for ægtefælleindkomst, men kommer nu ikke til at stemme for forslaget i Folketinget. - Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Blå blok fremlagde mandag et forslag, der skal få flere i arbejde. Partierne vil blandt andet afskaffe modregningen i sociale – og folkepensioner for den indkomst, en ægtefælle eller samlevende partner har. Dermed er der et enigt Folketing bag forslaget, som alligevel risikerer at blive udskudt.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk