Kilder: Sådan bedriver beskæftigelsesborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard ledelse

Del artiklen:
(Arkiv) Venstres Cecilia Lonning-Skovgaard blev genvalgt som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune i november. Nu fortæller medarbejdere i forvaltningen om utryghed ved hendes ledelsesstil.
(Arkiv) Venstres Cecilia Lonning-Skovgaard blev genvalgt som beskæftigelses- og integrationsborgmester i Københavns Kommune i november. Nu fortæller medarbejdere i forvaltningen om utryghed ved hendes ledelsesstil. - Foto: Kristian Djurhuus/Ritzau Scanpix

Da Berlingske i oktober 2021 udkom med en kritik af jobcentrene i København, tog forvaltningen hurtigt afstand fra historien. Men få timer senere fjernede borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard en fagdirektør fra sit område. Historien er et eksempel på borgmesterens dårlige ledelsesstil, lyder det fra flere kilder.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk