Københavns beskæftigelsesborgmester fyrer øverste beskæftigelsesdirektør

Del artiklen:
Administrerende direktør i Københavns beskæftigelses- og integrationsforvaltning Line Nørbæk havde onsdag sidste arbejdsdag, skriver hun på LinkedIn. Hun blev efter mindre end et år i jobbet fyret af borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard.
Administrerende direktør i Københavns beskæftigelses- og integrationsforvaltning Line Nørbæk havde onsdag sidste arbejdsdag, skriver hun på LinkedIn. Hun blev efter mindre end et år i jobbet fyret af borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard. - Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix (Arkiv)

Administrerende direktør i beskæftigelses- og integrationsforvaltningen i København, Line Nørbæk, er blevet fyret. Det er den anden ud af tre direktører, borgmester Cecilia Lonning-Skovgaard skiller sig af med inden for tre måneder.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk