700 borgere i fleksjob i Odsherred Kommune

Del artiklen:
I Odsherred Kommune er 700 borgere i fleksjob. Det svarer til 5 procent af arbejdsstyrken.
I Odsherred Kommune er 700 borgere i fleksjob. Det svarer til 5 procent af arbejdsstyrken. - Foto: (Arkiv) Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Odsherred Kommune er den kommune på Sjælland med flest fleksjobbere på arbejdsmarkedet målt i forhold til arbejdsstyrken.

Af Mads Høyer Hansen, Journalist, mads@nb-medier.dk

Det går godt i Odsherred. I Odsherred Kommune er mere end 700 borgere i fleksjob. Det svarer til 5 procent af arbejdsstyrken. Det skriver ‘De gode historier’. 

Hele 88,3 procent af dem, der er fleksjob-visiterede, har også fået et fleksjob.

Den store succes har medført en mangel på fleksjob i kommunen, særligt indenfor kontorområdet hvor man søger virksomheder. Fleksjobskonsulenterne efterspørger fleksjob inden for butik, restaurant og håndværk.

En typisk fleksjobber er en borger, der er varigt begrænset i sin arbejdsevne af fysiske, psykiske eller sociale årsager. Dog ikke så meget, at borgeren ikke kan varetage et arbejde.

De gode historier er en publikation, der udkommer en gang i kvartalet. Den består af gode historier fra samarbejdet mellem virksomheder og jobcentre. Historierne bliver samlet af de 17 kommuner i Jobforum/JRS-samarbejdet. 

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv NB Beskæftigelse i 4 uger gratis og få adgang med det samme

Eller log ind nedenfor

Glemt adgangskode - lav en ny her