STAR har fået ny direktør

Del artiklen:
Jens Erik Zebis bliver ny direktør i STAR pr. 25. oktober 2021.
Jens Erik Zebis bliver ny direktør i STAR pr. 25. oktober 2021. - Foto: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Jens Erik Zebis tiltræder 25. oktober jobbet som direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Han kommer fra en stilling i Beskæftigelsesministeriet.

Af Jørn Sørensen, jorn@nb-medier.dk

Jens Erik Zebis bliver ny direktør for Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.

Det skriver Beskæftigelsesministeriet i en pressemeddelelse.

Han kommer fra en stilling som afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, hvor han senest har haft ansvar for blandt andet koncernøkonomi, koncernstyring, koncern HR, digitalisering, kommunikation og service.

Jens Erik Zebis har før det i en årrække været vicedirektør i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, hvor han blandt andet har haft ansvar for implementeringen af politiske aftaler og reformer. De seneste tre år har han været afdelingschef i Beskæftigelsesministeriets departement, hvor han særligt har arbejdet med håndteringen af covid-19 og de mange trepartsaftaler, der er indgået i den forbindelse. 

Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) siger:

“Vi får en dygtig og vidende direktør med stor indsigt i både arbejdsmarkedsområdet og ikke mindst styrelsen selv. Han er vellidt af kollegaer og de mange interessenter på vores område, såsom arbejdsmarkedets parter. Derfor er jeg ikke i tvivl om, at Jens Erik Zebis, i samarbejde med de mange kompetente medarbejdere i styrelsen, vil bidrage til et sundt, fleksibelt og sikkert arbejdsmarked,” siger Peter Hummelgaard.

Jens Erik Zebis er 41 år og uddannet cand.oecon. fra Aalborg Universitet. Han tiltræder 25. oktober og siger om udnævnelsen:
“Styrelsen arbejder hver dag for et sikre et mere effektivt arbejdsmarked til gavn for borgere og virksomheder. For mig er det en af de mest meningsfulde opgaver, der findes. Derfor glæder jeg mig til at fortsætte arbejdet sammen med alle styrelsens dygtige og dedikerede medarbejdere. Jeg går til opgaven med ydmyghed, og jeg har et stærkt ønske om, at styrelsen også fremover har et godt, tæt og åbent samarbejde med vores mange vigtige interessenter. Det er for mig nøglen til succes.”

Vil du læse resten af artiklen?

Prøv NB Beskæftigelse i 4 uger gratis og få adgang med det samme

Eller log ind nedenfor

Glemt adgangskode - lav en ny her