Kommune: Afskaf rehabiliteringsteams og jobafklaring for sygemeldte

Del artiklen:
Sygemeldte skal i arbejde, når de kan, og ikke i jobafklaring. Arbejdsmarkedsudvalget i Holstebro har sendt et brev til Folketingets beskæftigelsesordførere med forslag til store besparelser. Her er det formanden for udvalget, Lars Stampe (S).
Sygemeldte skal i arbejde, når de kan, og ikke i jobafklaring. Arbejdsmarkedsudvalget i Holstebro har sendt et brev til Folketingets beskæftigelsesordførere med forslag til store besparelser. Her er det formanden for udvalget, Lars Stampe (S). - Foto: Holstebro Kommune

Holstebros arbejdsmarkedsudvalg har et forslag til, hvordan Folketinget kan hente over en tredjedel af de 1,1 milliarder kroner, som jobcentrene skal spare for at finansiere ‘Arne-pensionen.’

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk