Her er aftalen om ressourceforløb

Del artiklen:
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) samt Hans Andersen (V), Ole Birk Olesen (LA), Henrik Møller (S), Birgitte Bergman (KF), Samira Nawa (RV) og Karsten Hønge (SF) på vej ned til pressen, da beskæftigelsesministeren og forligspartierne præsenterer aftale om ressourceforløb i Beskæftigelsesministeriet.
Beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) samt Hans Andersen (V), Ole Birk Olesen (LA), Henrik Møller (S), Birgitte Bergman (KF), Samira Nawa (RV) og Karsten Hønge (SF) på vej ned til pressen, da beskæftigelsesministeren og forligspartierne præsenterer aftale om ressourceforløb i Beskæftigelsesministeriet. - Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Førtidspension og fleksjob skal afklares inden for tre år for personer over 50 år. Forløbenes varighed gradueres efter alder. En indsatsgaranti skal sikre, at alle kommer hurtigt i gang med virksomhedsaktivering.

Af Helle Schøler Kjær, helle@nb-medier.dk