Fakta: Se hvor få seniorførtidspensioner, din kommune har tildelt på fem år

Del artiklen:

En lang række kommuner har slet ikke brugt ordningen om seniorførtidspension, siden den blev indført for fem år siden for at give nedslidte borgere en mulighed for tidlig pension. I alt er der bevilget en femtedel af de forventede 7.400 seniorførtidspensioner. Se tallene for kommunerne her

Af Helle Schøler Kjær, [email protected]

Af Helle Schøler Kjær, [email protected]

Hele 13 kommuner har undladt at tildele seniorførtidspensioner, siden ordningen blev indført i 2014. Ifølge en oversigt fra Beskæftigelsesministeriet er det Allerød, Billund, Brøndby, Egedal, Fanø, Glostrup, Halsnæs, Herlev, Lemvig, Odder, Rødovre, Samsø og Struer Kommuner.

Her kan du se, hvor mange seniorførtidspensioner din kommune har bevilget: