Helle Schøler Kjær

Del artiklen:

Journalist, redaktør af NB-Beskæftigelse

Af Helle Schøler Kjær, [email protected]

Har arbejdet for DR igennem 25 år som hhv. journalist og redaktionssekretær på bl.a. Orientering, Deadline og P1 Morgen, og hun var tidligere redaktør på flere P1 programmer.

Arbejdsmarked og velfærdsstaten har været tilbagevendende stofområder. Senest har Helle produceret en stribe reportager for Orientering på P1 om udfordringerne for danske virksomheder i årene efter finanskrisen.

Helle Schøler Kjær er uddannet journalist, maskinarbejder og cand.mag. i Mellemøststudier.  Hun har således indsigt både i den konkrete virkelighed på danske virksomheder og i velfærdsstatens mekanismer. Dertil kommer stor erfaring med at forstå og formidle kompliceret stof.

Fra 2012 til 2014 var Helle Schøler Kjær den danske pressemedarbejder på Dansk Egyptisk Dialoginstitut i Kairo. Det afspejler sig i specialet fra Syddansk Universitet (2016), der  analyserer fagbevægelsens betydning for det arabiske forår i hhv. Egypten og Tunesien.